Feb 8

Gulvbehandling | trægulve

Gulvbehandling. Trenden siger gulve med rustikt look, og gerne mørke farver eller helt  lyse. Valg af behandling er et spørgsmål om smag og behag, samt optimal beskyttelse af gulvet mod slitage, væskespild mv. Den grundlæggende behandling af dit nye trægulv har også betydning for hvad gulvet kræver i vedligeholdelse for at bevare et pænt udseende gennem årene. Et gulv i naturens materiale som et trægulv jo er, passer sammen med interiør i vovede nuancer, løse tæpper i stærke farver eller naturtæpper i  sisal eller kokos. Men hvorfor er mulighederne for inspiration om nye tendenser så begrænset?  Mange gulvfirmaer og gulvfolk er helt blevet lullet i søvn og laver stadig trægulve som i de sidste hundrede år. Der er sket en fantastisk udvikling indenfor alIe former for gulvbehandling som et gulvfirma skal tage til sig, for at være med på udviklingen og for at kunne rådgive og vejlede kunderne på bedste vis. For eksempel har Junckers i Køge udviklet en serie nye olier i forskellige farver, bland andet rød, blå og sort. Innovation og nytænkning hos den enkelte gulvmand og seriøse gulvfirmaer er vigtig for  de forskellige yderpunkter som gulvbehandling besidder. Imellem disse yderpunkter ligger der et hav af indretningsmuligheder med den rette gulvbehandling, og for forbrugeren kan valget synes svært. Adgangen til spændende materialer til gulvbehandling er uendelig, og gulvfirmaerne er hurtige til at opfange og introducere nye tendenser. Forbrugerne er imidlertid meget bevidste om mulighederne, og om hvordan netop deres trægulve skal designes med gulvbehandling. - For forbrugeren gælder det om at vælge den gulvmand, hvor ønsket om en inspirerende, individuel indretning går op i en højere enhed med kravet til kvalitet og det håndværksmæssige for gulvbehandling. Når man har fundet ud af hvad  trægulvet skal kunne holde til, må man tage stilling til trægulvets udseende, hvorefter typen af gulvbehandling vælges. Vil man gerne have et trægulv der er rolig at se på, eller et trægulv med lidt liv og struktur. Når man forelsker sig i et trægulv, er det vigtigt at være klar over, at træ er et natur materiale og herved vil der forekomme nuance forskelle, selv om træsorten og gulvbehandling på trægulvet er det samme. Man skal også gøre sig klart om man er til olie eller lak, sæbe eller lud. Fra et gammelt slidt og ridset trægulv til et moderne trægulv med sidste nye gulvbehandling, det kan blive virkelighed uden at det koster en formue. Ofte tror man ikke sine øjne når det gamle trægulv har fået et nyt look. Et solidt trægulv med den rette gulvbehandling er, sammen med væg- og loftfarver, basen for boligens mange rum. Indretning af boligens rum er altid taknemmelig når man har et trægulv.

| Views: 1206
Dec 20

Gulvafslibning Fredericia

Gulvafslibning FredericiaGulvafslibning Fredericia findes der en del leverandører. Nogle konkurerer på prisen. Andre mere på kvaliteten. Det hænger sammen. Bruger man de bedste produkter samt maskiner som der findes på markedet, er der mulighed for at forbedre,  for det første miljøet som der bliver arbejdet under ved afslibning og afhøvling, til glæde for folk som får udført gulvafslibning Fredericia

 Gulvafslibning Fredericia

Med de nyeste maskiner er støvet blevet minimeret væsentligt. Samtidig med at der konstant er arbejdet med bedre arbejdsgange, har Johns Gulvafslibning været med til at sætte sit præg på, hvilken tilstand, kunderne modtager de behandlede lokaler I med den støvfrie gulvafslibning. Alt dette til glæde for gulvafslibning Fredericia. Det er vigtigt at udviklingen fortsætter. Både for arbejdmiljøet samt gulvafslibning Fredericia ´s kunder.

| Views: 1202
Dec 17

Gulvafslibning Kolding

Gulvafslibning KoldingGulvafslibning Kolding. Det kan være svært at skulle vælge hvilken gulvafsliber som man skal vælge hvis man skal have udført gulvafslibning i trekantsområdet. Den optimale gulvafslibning Kolding har er uden tvivl et valg af støvfri gulvafslibning. Der findes nogle enkelt i Danmark som har specialiseret sig i støvfri afslibning af trægulve. Man skal huske at vælge med omhu da det let kan betale sig. Hvis du enten skal have overfladebehandlet dit trægulv med lak eller eller oliebehandling. Man har også mulighed for at behandle med ludbehandling.

 

Gulvafslibning Kolding


Gulvafslibning kolding er et stort område. Men skal man vælge en gulvafsliber for afslibning af trægulve må det uden tvivl være Johns Gulvafslibning.
De giver en utrolig god service, samt leverer et kvalitetshåndværk som er svært ikke at blive imponeret over.

| Views: 1398
Dec 17

Gulvafslibning, Kolding, Fredericia, Vejle

Gulvafslibning Kolding, Fredericia, Vejle, Haderslev, Horsens

| Views: 1223
Mar 9

Gulvafhøvling | nye Boligtrends, trægulve

En trendy boligstil handler om, at fremhæve de enkelte ting. Derfor står tingene, farverne og formerne altid i stærk kontrast til hinanden. Det er en boligstil som virkelig vækker opsigt, og det er ikke uden grund, at gæsterne ofte bliver helt optagede af indretningen - de får lyst til at se, røre og spørge. Det er en meget nutidig og levende boligstil, fyldt med energi, hvor der ofte flyttes rundt eller skiftes ud.Valg af metode til renovation af trægulvet giver en ekstra dimension. Skal der bruges den milde gulvafhøvling eller den grove og uforsonende Gulvafhøvling. Gulvafhøvling giver idéer og inspiration. Vi stiller skarpt på den stilfulde indretning og viser alt det nye indenfor trends og funktionelle kvalitetsgulve  som har undergået en gulvafhøvling. Alt sammen for give alle bolig- og gulventusiaster den bedst mulige inspiration. Trenden i trægulve bredere end tidligere. Og med en udbredt brug af gulvafhøvling i disse år bliver den endnu bredere. For år tilbage spurgte kunderne ofte til, hvilke og materialer gulvfirmaerne anvendte. Da var kundernes fokus nemlig indstillet på holdbarhed og materialernes belastning på miljøet, frem for gulvafhøvlingen og hvilke muligheder den giver. Sådan er det ikke længere. Det er kundernes personlige forventninger der tæller og gulvfirmaerne  venter i fremtiden mere fokus på forbrugerens personlige stil som gulvafhøvling kan give. Ikke fordi trægulve ikke længere skal leve op til visse kvalitets- og miljøkrav, og detaljer og materialer er stadig væsentlige, men forbrugeren tager det som en selvfølge, at der anvendes ordentlige materialer, og flertallet af danske gulvafhøvlere  går da heller ikke på kompromis med det grundlæggende. Kærlighed til trægulve, siger noget om, at et trægulv er mere end blot et trægulv. Et trægulv er natur, et trægulv er en levende organisme, træ  er verdens mest anvendte byggemateriale. Træ er fleksibelt og kan formes nøjagtig som man kunne ønske det. Men i mit tilfælde bruges træ til trægulve og jeg kan forme et trægulv ved hjælp af blandt andet gulvafhøvling. Gulvafhøvling giver mulighed for at designe boligens rum på utraditionel vis. Træ er et levende materiale, der er let at formgive og tilrette så det kan passe ind i næsten enhver sammenhæng. En af måderne at forme træ, er ved en gulvafhøvling. Du har muligheden at udføre boligens design på utraditionel vis, for eksempel med skæve vinkler og spændende idéer til indretning. Når man taler æstetik i forbindelse med renovering af gamle trægulve, så er der flere indgangsvinkler til hvordan man griber det an. Hvad skal der tages hensyn til? Den oprindelige arkitektur, boligens interiør, arkitektens idéer eller er der en indretningsarkitekt indover til at rådgive og vejlede.

| Views: 1238